Η AQUA MARE

είναι μια εταιρεία που σας παρέχει ότι χρειάζεται το σκάφος σας, είτε είναι για αναψυχή είτε για επαγγελματική χρήση .

Η ειλικρίνεια, υπευθυνότητα και φροντίδα που προσφέρουμε στο σκάφος σας γίνεται έτσι ώστε να χτιστεί μια σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης. Με το να μας εμπιστευτείτε συμμετέχετε κ εσείς στο πάθος μας, την ΘΑΛΑΣΣΑ, και ότι έχει να κάνει με την ΘΑΛΑΣΣΑ.

Στην AQUA MARE μπορείτε να έχετε ήσυχο το κεφάλι σας σε ότι έχει να κανει με την μεταφορά, ανέλκυση και καθέλκυση του σκάφους σας, την συντήρηση το σέρβις και ασφαλές παρκινγκ, όλα σε λογικές τιμές.

Η εξαιρετικά έμπειρη και καταρτισμένη τεχνική ομάδα μας δεν συμβιβάζεται με τίποτα άλλο πέρα από την τελειότητα και είναι έτοιμη να ολοκληρώσουν κάθε εργασία που σχετίζεται με το πλεούμενο σας. Μπορούμε να σας παρέχουμε προσφορές τιμών  για κάθε εξωλέμβια, εσωλέμβια ή εσω-εξωλέμβια μηχανή που θέλετε για το σκάφος σας.

Στο κατάστημα μας μπορείτε να βρείτε μεγάλη γκάμα ανταλλακτικών,καθώς και αξεσουάρ θαλάσσης,μέσων πρόσδεσης και αγκυροβολίας,ηλεκτρικού,ηλεκτρονικού και υδραυλικού εξοπλισμού, εργαλεία, ρουχισμό θαλάσσης και προιόντα για water sports. Στόχος μας είναι η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Η after sales υποστήριξη είναι αυτό που μας κάνει την καλύτερη επιλογή σας για να γίνετε μέρος της AQUA MARE. 

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΑΣ